Graag wil ik je nog eens bedanken voor de verkoop van de 2 appartementen .
We hadden nooit gedacht dat dit zo snel kon gaan (binnen de week was app1 weg, het andere binnen de 10 weken)
Wijzelf hadden zo iets van als ze binnen de 6 maanden weg zijn, zijn we tevreden maar jullie zijn er in geslaagd om dit veel vlugger af te handelen !
Dus hierbij nog eens een dikke merci voor de super opvolging zowel administratief als verkoop.
We zullen jullie zeker aanbevelen !

De keuze om met V.A.C. & Partners in zee te gaan om onze woning te verkopen was de perfecte beslissing. V.A.C. & Partners biedt service op maat, een professionele aanpak, is heel gedreven en dit alles altijd met de glimlach. Een heel aangename samenwerking die dan ook snel resultaat had. Binnen de kortste tijd was onze woning verkocht.

Bedankt Nadia.

Wij zeggen het voort :-).

Beste Nadia,
 
Online een formulier ingevuld dat makelaars me mochten contacteren.  Mijn formulier was nog maar net ingestuurd of je belde me al op. Zo snel was je er bij.
We maakten een afspraak louter informatief, want ik was nog alles aan het uitpluizen. Dit was geen probleem voor jou!
Toen je langskwam was je uitleg zeer duidelijk en professioneel. Je bent een dame met klasse en weet van aanpakken! Hierdoor voelde ik me onmiddellijk goed en wilde mijn huis aan je toevertrouwen want jij ging erin slagen. Dat voelde ik meteen.
 
Ik zal het nooit vergeten dinsdag foto's genomen,  vrijdag online gezet, zaterdag 1ste verkoopdag....en je bent erin geslaagd mijn huis te verkopen! WAUW! Je hebt met al mijn eisen rekening gehouden! Fantastisch een dikke dankjewel
Ik wil je heel graag bedanken voor de snelle afhandeling en al je inzet, want voor jouw komt er heel wat meer bij kijken. Je doet alles met een grote gedrevenheid wat het fijn maakt om met je samen te werken.
 
Bedankt Nadia uit de grond van mijn hart! Je hebt een super kantoor.
 
Vele groetjes
Linda De Crée

Dag Nadia

Ik ben heel tevreden van jullie werk. Je engagement voor de verkoop van men woning was super. Alles was professioneel, correct en zoals het hoort. Je kennis over het vak is heel goed, je hebt me zelfs geholpen met bijkomende problemen. Mijn woonst was in 3 weken verkocht en met de vraagprijs die ik voor ogen had.
De documenten en nodige administratie die nodig waren om de verkoop te finaliseren waren heel snel in orde gebracht.Tevens wil ik nog even vermelden dat je een heel vriendelijke en zachte aanpak hebt zowel naar de verkoper, als de kopers. Bedankt voor je inzet!

Ciao

Fréderic

Beste Nadia
 
Met deze willen wij u nogmaals bedanken voor de professionele verkoop van onze twee appartementen. Steeds was je bereikbaar voor mogelijke kopers, had aandacht voor details en zorg voor een perfecte opvolging van de verkoop.  In eerste instantie dachten  wij de verkoop van onze twee appartementen zelf in eigen handen te nemen maar waren achteraf toch blij dat wij u leerden kennen.  In het begin hadden wij nog twijfels want meerdere makelaars waren voordien langs geweest met vele loze beloften .  Na een week waren wij overtuigd dat wij de beste keuze gemaakt hadden om met VAC & Partners in zee te gaan. Wij willen daarom ook iedereen aanraden om zeker contact te nemen met VAC & Partners bij verkoop van hun eigendom , sterker nog,  meteen de verkoop toevertrouwen aan iemand die er ten volle voor gaat zoals VAC & Partners.
 
Groeten
 
Alex en Jeanninne

Beste Nadia,

Voor de verkoop van ons appartement kwamen we meermaals in contact met immo. kantoren, tot we bij jou terecht kwamen. Onmiddellijk hadden we het gevoel dat dit goed zou verlopen, spontaan, professioneel, ervaring ... En inderdaad, in een mum van tijd is ons appartement verkocht. Ook de afhandeling van de administratieve documenten verliep zeer vlot.

Bedankt Nadia, voor de regelmatige informatie en je inzet om alles tot een goed einde te brengen. Wij zullen je zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Vriendelijk groeten.

Fons en Els Guilliams-Rober

Beste Nadia,

Bij deze willen we je nog eens bedanken voor je professionele en succesvolle aanpak vd verkoop v onze studentenwoning!! Wij zijn zeer tevreden klanten en zullen je zeker aanraden bij anderen! Wie weet doen we in de toekomst terug beroep op je voor aankoop v e nieuw onroerend goed!!!? Bovendien is het zeer attent v je om ons te verwennen met een tuil bloemen!

Bedankt voor alles. Veel succes gewenst.

Van harte,

Lut en Bruno

Het was een toeval dat ik Nadia van VAC leerde kennen, maar wel een gelukkig toeval. Een hele spontane dame die goed luistert en altijd bereikbaar was. Ik wilde een leuk huisje verkopen dat heel rustig gelegen was. Kandidaat-kopers bij de vleet maar er was altijd wel een reden om niet toe te happen. “Te afgelegen, te oud, geen gas in de straat, meer  werk aan dan gedacht”  …  Nadia bleef de hele tijd wel alle kandidaten ontvangen en rondleiden alsof het de eersten waren. Na elk bezoekje kreeg ik telkens zoals afgesproken een mailtje of een telefoontje met feedback. Nooit ongerust, Nadia bekeek altijd de pluspunten van de woning. Ook wanneer de koop rond was, kon ik op haar rekenen voor de afhandeling van de meterstanden aan Pidpa en Eandis. VAC, klein maar dapper en vooral uiterst betrouwbaar. Sterk aanbevolen!

Groetjes,

Christophe

Beste Nadia,
 
Wij waren erop uit voor een appartement in Nieuwpoort te kopen en plots zien we een plakkaat hangen van VAC&PARTNERS. Ik nam mijn gsm en hadden een zeer vriendelijke dame die onmiddellijk een afspraak maakte voor het appartement te bezichtigen in Nieuwpoort. Ik vroeg ook aan die lieve dame voor mijn appartement in Oostduinkerke te verkopen. Nog GEEN maand tijd was het appartement verkocht. Voor ons komt je heel vriendelijk over en die mooie glimlach. Wij kregen heel veel informatie over het verkoop van mijn appartement via e-mail. Dat was voor mij heel uitstekend !!! Hier aan de Belgische Kust via de makelaars was mijn appartement HEEL ZEKERS nog NIET verkocht op een jaar !!!
Voor mij ben je een heel verstandelijke vrouw. Doe zo verder Nadia, proficiat ...
Wij wensen U nog heel veel succes toe voor je toekomst. Ter informatie, als er vrienden op mijn werk of familie en eventueel iemand een makelaar zoekt dan doe ik heel zekers een beroep op jou.
Nogmaals zeer hartelijk bedankt voor alle informatie die wij gekregen hebben en wij gaan jullie nog uitnodigen voor een lekkere diner in de Panne.
 
Vele groetjes van ons getweeën en tot binnenkort.

RENÉ EN LUC APERS

“Bedankt Nadia voor je heel professionele, efficiënte en tevens persoonlijke aanpak bij de verkoop van mijn appartement in Strombeek Bever.
Ik had het persoonlijk niet durven dromen maar het appartement was dankzij jou aanpak zowel in promotie als opvolging op amper 2 maand verkocht.
Wat ik uitermate heb geapprecieerd is dat jij telkens persoonlijk en alom bereikbaar bent … niets blijkt voor jou te veel of een probleem … je staat er altijd even kordaat en met de glimlach.
Het was voor mij een eerste ervaring tot verkoop van een vastgoed maar dankzij jou was het een succes.
Hartelijk dank en mocht ik of iemand uit mijn omgeving in de toekomst nog eens een makelaar nodig hebben dan doen we zeker zonder aarzelen beroep op jou.
Ik wens je nog veel succes … doe zo verder !”
 
Groetjes
Hilde

Beste Nadia
 
Bedankt voor het zo snelle verkopen van ons huis , nog geen maand en het was  verkocht .
Ook  bedankt om ons te begleiden met het nieuwe huis dat wij via VAC&PARTNERS hebben gekocht !
Je bent en goeie makelaar ,professioneel en een heel verstandige vrouw . Wij zullen u zeker aanbevelen aan vrienden en ook bij ons familie .
Hartelijk dank voor alles Nadia
 
Lieve groetjes
Melissa & Nezir
 
Verzonden met Windows Mail

Hallo Nadia, gelieve hierbij een feed-back te vinden:
Desondanks ik van mening was dat ik mijn high-end appartement zelf kon verkopen, gezien mijn commerciële en technische ervaring, ging ik toch in op een aantal bezoekvoorstellen van immo-kantoren uit nieuwsgierigheid.
Verschillende kantoren passeerden de revue, zonder dat ik overtuigd werd van hun toegevoegde waarde, tot Nadia Jelassi van VAC & Partners op het toneel verscheen.

Een vlotte kokette, verstandige vrouw met inzicht en gedrevenheid. Ze maakte indruk op me door haar voorbereidend werk en aanpak.

Op dat moment had ik al uitgemaakt dat indien ik met een immo-kantoor in zee zou gaan, het met haar zou zijn.
Ik ben nog een aantal weken doorgegaan om een gepaste partij te vinden voor mijn appartement, maar stelde uiteindelijk toch vast dat het als eigenaar vrij snel persoonlijk wordt en dat er heel wat tijd verloren gaat door bezoeken van nieuwsgierigen.

Tot mijn verbazing heb ik mogen vaststellen dat wat mij niet lukte in 2 maanden, Nadia in geslaagd is in ... één week en dit door de gepaste reclame en selectie van kandidaten.

Verder is eveneens te noteren dat ze zich door de hele administratieve rompslomp heeft gewurmd in no-time en dat ze de verkoop heeft afgerond tot en met het verlijden van de akte bij de notaris.
... respect Nadia! ... en nogmaals bedankt

Ing. John Steenackers
Director
Business Development & Operations

Beste Nadia

Dank voor je bericht!

Maar in elk geval gaat alle dank in eerste instantie naar jou! Dank voor de super begeleiding, de zeer regelmatige feedback, de op en top opvolging van het dossier en je geduld bij de soms stressy momenten!

Voorlopig blijven we weg uit de vastgoedmarkt... maar VAC is voor ons de referentie, wees maar gerust dat ik je naam al meermaals heb doorgespeeld!!

In elk geval ook veel geluk gewenst en een vlotte verhuis richting Mechelen!!

Groetjes en misschien tot binnenkort

Vincent & Sabine

Beste Nadia,
Ik wens je hartelijk te bedanken voor de vlotte en zeer professionele afhandeling van de verkoop van mijn huis. Ik had nooit gedacht dat het je zo snel zou lukken.
Uiteindelijk werd het toch nog een zware klus met al de betrokken partijen, maar jij slaagde er als enige in de kalmte en sereniteit te bewaren en de neuzen in dezelfde richting te krijgen.
Steeds stond je paraat om me bij te staan met raad en daad, nooit bleef ik met een onbeantwoorde vraag zitten. Altijd even vriendelijk en met duidelijke uitleg en eventueel afspraken. Wat van een bepaalde, niet te vernoemen, kandidaat notaris niet kan gezegd worden.
De afhandeling van de noodzakelijke documenten gebeurde bij jou zeer vlot. Jij lukt er na een paar dagen in om ze te verkrijgen, waar een weer niet te vernoemen immo-kantoor 2 maand voor nodig had.
Constant hield je me op de hoogte over de stand van zaken en de te nemen stappen.

Nogmaals bedankt,
René

Beste Nadia,

Een'' dikke merci'' voor je prestaties!
Je bent er al na 1 maand in geslaagd om ons huis te verkopen.
Het kantoor ''Vexxxxxxx' heeft gedurende 14 maanden niets verwezenlijkt!
(niemand hield ons op de hoogte van wat er gebeurde, geen telefoontjes, geen info via mail, gewoon niets!)

Dankzij jouw inzet, jouw werk, jouw positieve energie is het je gelukt!
Nogmaals proficiat!
Wij zullen zeker VAC en Partners aanraden aan onze vrienden en anderen.

Ik wist dat het goed kwam, je gaf ons onmiddellijk een goed gevoel vanaf dat je de verkoop in handen nam.Ik was er echt gerust in!

Lieve groeten,
Inge en Eric Thibaut-Perdieus

Een zeer professionele makelaar, pareltje in deze sector. Ze heeft het tegendeel bewezen van mijn aanvankelijk idee over makelaars, immogegeven.
Als ik ooit nog verkoop, zal het allicht maar met één makelaar zijn!
In a nutshell Real estate, real Professional.
Bedankt Nadia voor de zeer goede inzet, de vele feedback die je me gaf en de volledige afwerking van mijn dossier.
mvg,
familie Van Rompaey

Beste Nadia,
Ik wil u nogmaals hartelijk bedanken voor uw zeer professionele aanpak ivm de verkoop van mijn pand in Berchem.
Het was een genoegen om zaken met u te doen.
Als ik nog een verkoop wil uitvoeren dan weet ik u zeker te vinden.
Mijn beste wensen voor 2012.
Vriendelijke groeten,
Kobbe DE MOYER

Nadia,

Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking!
De verkoop is niet van een leien dakje gelopen, maar ondanks de vele problemen heb je altijd een professionele oplossing gevonden
Ik ben blij dat ons misverstand van deze middag is bijgelegd

Lieve groetjes en dikke knuffel,

Marleen Costers

Hallo Nadia,
Graag willen we jou bedanken voor al het vele werk dat je gedaan hebt voor de aankoop van onze woning.
Het ging niet altijd van een leien dakje, maar je hebt je 200% ingezet zowel voor ons als voor de verkoper.
Zo een makelaar waren we nog niet tegengekomen.
Steeds paraat op de meest onmogelijke uren.
Hartelijk dank voor alles
Elisabeth - Patrick

Beste Nadia,

Wij zijn uiterst tevreden dat we jou hebben ingeschakeld bij de verhuur en later verkoop van ons huis, de samenwerking was zeer aangenaam.
Wij appreciëren ten zeerste je persoonlijke, vlotte en professionele wijze van werken evenals de uitgebreide informatie die we ontvingen i.v.m. stand van zaken.
De verkoop is dankzij je inzet tot onze verbazing uitzonderlijk snel kunnen doorgaan.
Wij zullen je zeker aanbevelen
Bedankt voor alles en het ga je goed.
Fons en Roza

Hallo Nadia,
Graag willen we jou nog eens bedanken voor al het harde werk bij onze verkoop/aankoop van onze huizen !!
Je grondige aanpak hebben we zeker geapprecieerd. We zullen je zeker blijven aanraden, want jij hebt de voorbije maanden wel laten zien dat vastgoed bij jou in goeie handen is.
We zijn ondertussen dit weekend verhuist naar Schriek. Het heeft zweet, bloed en tranen gekost J maar het is gelukkig allemaal achter de rug. Het grote bord in onze voortuin, zijn ze deze morgen ook komen weghalen...
Nu alles binnen nog een plaats geven en dan hopelijk genieten van nog een mooie zomer !
Groetjes en misschien tot ziens,
Kathleen, Guy en Lauren

Hallo Nadia,
 
Hoewel we uiteindelijk voor een andere oplossing gekozen hebben zijn we toch meer dan tevreden over jouw aanpak.
 
Je kreeg geen makkelijke opdracht maar dat deed niets af van je motivatie. Eerlijke en duidelijke service zowel naar ons als naar potentiële kopers toe. ''Zo hoort het toch'', zou je zeggen maar dat blijkt niet altijd het geval te zijn.
Na een paar minder goede ervaringen met andere makelaars ben jij degene die we aan anderen zullen aanraden.
 
Bedankt
Familie De Buyser

In 1998 gaf je me al behoorlijk wat reden om tevreden te zijn over je verkoopdiensten (inzet, gedrevenheid, vakkennis, vriendelijkheid, menselijkheid, je laat je gelukkig niets wijsmaken en "last but not least", je bent eerlijk en integer), en ik ben inblij dat ik nu bevestigd kreeg dat ik me in jou NIET had vergist. Allemaal kwaliteiten die menigeen jaloers kan maken, vrees ik. Toen een oud-collega/vriend me enkele jaren geleden vertelde dat hij zo een hoge pet ophad van de makelaarster die zijn huis had verkocht in Mechelen, en diezelfde kwaliteiten opsomde, wist ik dat jij daar achter zat, want wie anders dan jij heeft al die kwaliteiten in de makelaarssector? Daarom vroeg ik hem: "wat is haar naam?". Zijn antwoord was eenvoudig: "Nadia Jelassi". Ik ben dan ook blij dat Ludo en zijn vrouw, ook gezegend werden met jouw kwaliteiten bij het verkopen van hun huis.
Ik zal eindigen met een van de uitspraken van Oprah Winfrey: "When you are a complete person, it is a lot less easy to be fooled by other people."

Dank je omdat je bent wie je bent.
Lulu

Beste Nadia,
 
Na een lange aanslepende verkoopsproblematiek, kwam ik eindelijk bij u terecht, waar ik een correcte, snelle en professionele samenwerking vond bij de verkoop van mijn handelspand. Een immobiliënmakelaarster waarbij ook de mensvriendelijkheid telt. Alle hulp tot na de afsluiting van de verkoop was een voltreffer.
Bedankt. Ik zal je buro bij andere mogelijke verkopers zeker aanbevelen.
 
Judith Van Hecke