«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
16
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Standaard - Zele
verkocht

Verkocht : Woning te Zele (9240)


Een huisje voor starters en mensen die iets willen verdienen door zelf de handen uit de mouwen te willen steken . Ons kantoor is bereikbaar van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
Commerciële winkel - Mechelen
verkocht

Verkocht : Commerciële winkel te Mechelen (2800)


Standaard - Nieuwpoort
verkocht

Verkocht : Appartement te Nieuwpoort (8620)


Op vakantie en toch ook thuis .

Dit appartement biedt je aan zee het comfort van thuis . Of misschien wil je gewoon aan zee wonen ? Een lichtrijke en ruime woonkamer van 46m2 , 2 slaapkamers ( 11m2 en 16m2) elk voorzien van een zonneterrasje met zicht op de binnentuin , een badkamer voorzien van een meubel met spiegelkast en 2 lavabo's , een ligbad ; een toilet vind in de hall eveneens als de berging ( voor wasmachine en droogkast). Ook de keuken is goed ingericht met kookplaat, dampkap , koelkast , vaatwas en oven . Zaken die je niet in het appartement wenst op te bergen kan je ordenen in de 2 voorziene kelders . Een garage kan je in hetzelfde gebouw aankopen. De meubels kunnen blijven staan . Informeren kan je van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
Standaard - Mechelen
verkocht

Verkocht : Woning te Mechelen (2800)


Bent u een handige Harry, of heeft u misschien handige Harry's in de familie? Of ziet u op tegen het bouwen en wil u snel tot de afwerking overgaan en een nestje op maat creëren? Wilt u daarbij wat besparen op notariskosten omdat de eindafwerking uit de verkoopprijs is getrokken? Dan is deze woning het ideale huis. Wacht niet tot morgen om uw droom te realiseren en maak vandaag nog een afspraak met ons kantoor. Indeling: 3 slaapkamers, badkamer, afzonderlijk toilet, bergzolder, (fietsen)berging, mogelijkheid tot open keuken met leefruimte, en een klinkertuin... De foto's zijn louter ter illustratie van onze waaier van mogelijkheden en geeft een beeld van enkele mogelijk te gebruiken materialen. Heeft u nog vragen? Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m zaterdag en dit van 8u tot 22u.
Standaard - Hever
verkocht

Verkocht : Woning te Hever (3191)


Zoek je de rust op, en toch ook het comfort om snel gebruik te kunnen maken van belangrijke invalswegen ? Deze woning, gelegen in het aangename Schiplaken is instapklaar. De straat is rustig en residentieel . In deze woning is de laatste jaren bijzonder hard gewerkt . De foto's vertellen je hier ongetwijfeld meer over . Mocht je in de toekomst wijzigingen willen aanbrengen kan dit zonder problemen via de kruipkelder . Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
Standaard - Boortmeerbeek
verkocht

Verkocht : Woning te Boortmeerbeek (3190)


Deze woning is goed gelegen ten opzichte van belangrijke invalswegen . Ze is zeer goed onderhouden en omringd door een mooie tuin . Hierdoor krijg je zelfs het gevoel een idyllisch plekje gevonden te hebben . Op het gelijkvloers heb je alles : een ruime woonkamer met open haard, een prachtige veranda die verwarmd kan worden en voorzien is van airco , een keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en garage. Op de bovenverdieping heb je nog kamers en één ervan zou zelfs kunnen doorgaan voor een studio , - hobbyruimte of ontspanningsruimte . Kortom, echt wel een fijne woning .. Je kan informeren van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
Standaard - Mechelen
verkocht

Verkocht : Woning te Mechelen (2800)


Een ruime woning met 4 slaapkamers - garage en tuin .

Ben je op zoek naar een ruime , comfortabele gezinswoning ? Deze woning is gelegen in een doodlopende straat te Mechelen Zuid . Ze omvat een ruime woonkamer, 4 slaapkamers , een inpandige garage, een tuin en een geïsoleerde zolder welke je nog naar believen kan inrichten . EPC 286 kwh/m2/jaar code 20130628-0001384972-000000012-3Contacteer ons gerust van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
Standaard - Strombeek-Bever
verkocht

Verkocht : Appartement te Strombeek-Bever (1853)


Een appartement met 2 slaapkamers , 2 terrassen en autostaanplaats .

Op zoek naar een warm , gezellig appartement ? Hier krijg je alles : zon , licht en gezelligjheiid . Dit appartement baadt in een zee van licht . De mooi gekozen materialen en kleuren van de recente keuken geven je zin om te koken . In de heerlijke badkamer ontspan je na een vermoeiende dag . En nadien kan je kiezen of je wenst te ontspannen op het grote terras vooraan , met het prachtig vergezicht of het terras achteraan . Indien gewenst is er ook een staanplaats beschikbaar . Informeer gerust van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
16
»

Wenst u een schatting of een afspraak?
Contacteer ons:

 

0475 478 477

info@vac-online.be

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod