«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
14
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Standaard - Hombeek
verkocht

Verkocht : Woning te Hombeek (2811)


Huis IN OPTIE

Deze zeer ruime woning biedt zeer veel licht, een geweldige locatie, ... Je krijgt hier werkelijk alles. Er zijn 4 slaapkamers aanwezig (waarvan 1 slaapkamer met aparte lavabo), 1 badkamer, een zeer ruime woonkamer en open keuken met toestellen waarvan onder meer een combi koelkast / diepvries, 2 ovens, dampkap en vaatwas. De tuin is ruim, zuid gericht en voldoende afgesloten wat de nodige privacy biedt. Vooraan in de tuin is ook een terras aangelegd. Er werd bij de renovatie veel aandacht besteed aan de isolatie. Nog een grote troef zijn de zonnepanelen die geplaatst zijn. Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u via het nummer 0475/478.477 .
Standaard - Mechelen
verkocht

Verkocht : Woning te Mechelen (2800)


Prachtig gerenoveerde woning

Dit prachtige, gerenoveerde huis is ideaal als starterswoning en /of gezinswoning. Door de 3 ruime slaapkamers kan je hier perfect met een gezin wonen. De bureau vooraan kan eventueel tot een vierde kamer worden omgetoverd. De ruime badkamer is voorzien van een combi bad/douche. De half-open keuken zorgt voor veel licht in het huis, doordat deze verbonden is met een raam en een deur naar de grote tuin. De zeer grote tuin is uiteraard een grote troef. Hier kan je naar hartenlust genieten van alle rust en stilte. Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u via het nummer 0475/478.477 .
Standaard - Kapelle-op-den-Bos
verkocht

Verkocht : Appartement te Kapelle-op-den-Bos (1880)


Prachtige duplex met groot terras en garage.

In dit appartement kan je op elke ogenblik van de dag genieten van veel licht en zon . Met 2 slaapkamers , berging en groot terras heb je een enorm gevoel van ruimte. De garage voor 2 wagens, voorzien van een sectionaal poort en een aparte deur is een extra troef ( niet inbegrepen in de prijs ) . Niet te vergeten is de enorme zolder en een lift in het gebouw. Info via 0475/478.477 van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u.
Standaard - Mechelen
verkocht

Verkocht : Woning te Mechelen (2800)


Te renoveren woning op geweldige locatie

Mits renovatiewerken kan dit de perfecte gezinswoning worden. Deze woning is perfect gelegen in een zeer rustige woonwijk met een ideale ligging. Je vindt hier alles terug op een steenworp afstand (park, autosnelweg, centrum,... ) De woning is steeds zeer goed onderhouden geweest . Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u via het nummer 0475/478.477 .
Standaard - Hombeek
verkocht

Verkocht : Woning te Hombeek (2811)


Een halfopen bebouwing met 4 slaapkamers - bureau en tuin .

Deze gerenoveerde woning biedt veel ruimte . Met een knipoog naar zelfstandigen kunnen we vertellen dat er een groot bureau is . Verder zijn er vier slaapkamers en is er een grote goed georiënteerde tuin. Bel gerust van maandag tot zaterdag van 8u tot 22u via het nummer 0475/478.477
Standaard - Hombeek
verkocht

Verkocht : Woning te Hombeek (2811)


Een open bebouwing met 4 slaapkamers en super gelegen .

Een rustige ligging, ruimte, licht, mooie tuin , wijds uitzicht ( zowel vooraan als achteraan) ? Hier krijg je alles .... Deze woning werd met smaak gerenoveerd ; er zijn 4 slaapkamers, 2 badkamers , 2 toiletten , een mooie keuken met toestellen waarvan onder meer een inductiekookplaat, combi koelkast / diepvries, 2 ovens , dampkap, en een vaatwas . Verder hebben we nog een bureau en garage/berging en 2 tuinhuizen. Er werd bij de renovatie veel aandacht besteed aan de isolatie . Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u via het nummer 0475/478.477.
Standaard - Machelen
verkocht

Verkocht : Woning te Machelen (1830)


Gezellig huis gelegen te Machelen

Dit gezellige huis is ideaal als starterswoning en/of gezinswoning. Door de 3 ruime slaapkamers kan je hier perfect met een gezin wonen of een extra kamer als bureau gebruiken. De ruime badkamer is voorzien van zowel bad als douche. De open keuken biedt veel ruimte en licht en is verbonden met de woonkamer/living door middel van een gang. Omdat deze gang groot en ruim genoeg is, kunnen hier bureaus geplaatst worden of kan dit gebruikt worden als speelruimte voor de kinderen. De tuin grenst aan de keuken door middel van een groot raam, zo wordt het huis voorzien van veel daglicht. Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u via het nummer 0475/478.477.
Standaard - Mechelen
verkocht

Verkocht : Woning te Mechelen (2800)


Een tip-top onderhouden woning met 3 slaapkamers .

Deze woning is gelegen nabij het station van Mechelen . Gebouwd in 1938 en door de jaren heen gerenoveerd . Het gelijkvloers omvat een inkomhal- woonkamer - woonkeuken - berging en tuintje. Op het verdiep zijn 3 slaapkamers en een badkamer . De centrale verwarming is op aardgas . Alle ramen zijn voorzien van rolluiken. Informeren kan van maandag tot zaterdag van 8u tot 22u via 0475/478.477
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
14
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Nieuwenrode
Verkocht te Nieuwenrode
€429 000

Wat een leuke woning ! Deze woning komt in aanmerking voor veel gezinnen. Als u de foto's ziet heeft u geen woorden nodig . De woning is ruim, superfunctioneel, prima afgewerkt , zonnig en de tuin is goed georiënteerd . Heeft u de zonnepanelen gezien ? (epc in aanvraag en wellicht volgende week klaar ) Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u via 0475/478.477


Land_Unspecified - Hever
Te koop te Hever
€215 000

Bijzonder goed gelegen bouwgrond voor half open bebouwing. U kan er een woning op bouwen van maar liefst 243m² bewoonbare opperlvakte . Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u op het nummer 0475/478.477


Wenst u een schatting of een afspraak?
Contacteer ons:

 

0475 478 477

info@vac-online.be

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod