«
1
8
9
10
11
12
13
14
15
16
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Standaard - Mechelen
verkocht

Verkocht : Woning te Mechelen (2800)


Bent u een handige Harry, of heeft u misschien handige Harry's in de familie? Of ziet u op tegen het bouwen en wil u snel tot de afwerking overgaan en een nestje op maat creëren? Wilt u daarbij wat besparen op notariskosten omdat de eindafwerking uit de verkoopprijs is getrokken? Dan is deze woning het ideale huis. Wacht niet tot morgen om uw droom te realiseren en maak vandaag nog een afspraak met ons kantoor. Indeling: 3 slaapkamers, badkamer, afzonderlijk toilet, bergzolder, (fietsen)berging, mogelijkheid tot open keuken met leefruimte, en een klinkertuin... De foto's zijn louter ter illustratie van onze waaier van mogelijkheden en geeft een beeld van enkele mogelijk te gebruiken materialen. Heeft u nog vragen? Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m zaterdag en dit van 8u tot 22u.
Standaard - Nieuwpoort
verkocht

Verkocht : Appartement te Nieuwpoort (8620)


Op vakantie en toch ook thuis .

Dit appartement biedt je aan zee het comfort van thuis . Of misschien wil je gewoon aan zee wonen ? Een lichtrijke en ruime woonkamer van 46m2 , 2 slaapkamers ( 11m2 en 16m2) elk voorzien van een zonneterrasje met zicht op de binnentuin , een badkamer voorzien van een meubel met spiegelkast en 2 lavabo's , een ligbad ; een toilet vind in de hall eveneens als de berging ( voor wasmachine en droogkast). Ook de keuken is goed ingericht met kookplaat, dampkap , koelkast , vaatwas en oven . Zaken die je niet in het appartement wenst op te bergen kan je ordenen in de 2 voorziene kelders . Een garage kan je in hetzelfde gebouw aankopen. De meubels kunnen blijven staan . Informeren kan je van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
Commerciële winkel - Mechelen
verkocht

Verkocht : Commerciële winkel te Mechelen (2800)


Standaard - Zele
verkocht

Verkocht : Woning te Zele (9240)


Een huisje voor starters en mensen die iets willen verdienen door zelf de handen uit de mouwen te willen steken . Ons kantoor is bereikbaar van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
«
1
8
9
10
11
12
13
14
15
16
»

Wenst u een schatting of een afspraak?
Contacteer ons:

 

0475 478 477

info@vac-online.be

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod