«
1
7
8
9
10
11
12
13
14
15
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Standaard - Mechelen
verkocht

Verkocht : Woning te Mechelen (2800)


Een ruime woning met zuiderlijk geörienteerde tuin .

Een ruime en zeer lichtrijke woning . Er zijn 3 ruime slaapkamers en op elk verdiep is een badkamer met toilet voorzien . De ramen zijn in pvc met dubbele beglazing, de elektriciteit is nieuw sinds 2009 en de centrale verwarming is ook heel recent . Kinderen hebben hier ruimte om te spelen in de tuin . Het epc dateert nog van voor de vernieuwde ramen en centrale verwarming .. Wellicht geeft deze nieuwe situatie een score van +/- 220.kwh/m2. Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
Standaard - Oostduinkerke
verkocht

Verkocht : Appartement te Oostduinkerke (8670)


Licht, zon , ruimte en goed gelegen !

Op zoek naar een fijne thuis of een aangenaam tweede verblijf ? Hier kan beide. Het zeer goed onderhouden appartement kan een fijne thuis worden . Het omvat een mooie woonkamer, goed ingerichte keuken, 3 slaapkamers , badkamer met ligbad en douche, apart toilet en rondom zonneterrassen . Bovendien krijg je hier nog de mogelijkheid om 1 of 2 garages aan te kopen met geautomatiseerde poorten . Een grondplan vind je op onze website www.vac-online.be Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
Standaard - Boortmeerbeek
verkocht

Verkocht : Woning te Boortmeerbeek (3190)


Zijn licht, ruimte en een tuin voor jou en je gezin belangrijk ? Deze nieuwbouwwoning is gebouwd met kwalitatieve materialen ( afgelakte binnendeuren, degelijk ventilatiesysteem (D), sectionaalpoort met afstandsbediening, terras in natuursteen, etc ..). Op het gelijkvloers is een inpandige garage, ruime woonkamer met open keuken , provisiekamer- en of berging, en niet te vergeten een prachtige inkomhal met toilet. Op het verdiep zijn 4 slaapkamers en een ruime badkamer . Ook de zolder kan je in principe nog een functie geven . ( de foto's kunnen beter, maar de woning is in afwerkingsfase.. ) Benieuwd ? Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
Andere - Mechelen
verkocht

Verkocht : Andere te Mechelen (2800)


Een gebouw met mogelijkheden

Ben je op zoek naar een pand om er één of andere zaak in onder te brengen ? Kinderopvang - kapsalon - kantoorruimtes , etc ... Of ben je uit op een investering ? Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
Standaard - Strombeek-Bever
verkocht

Verkocht : Appartement te Strombeek-Bever (1853)


Een appartement met 2 slaapkamers , 2 terrassen en autostaanplaats .

Op zoek naar een warm , gezellig appartement ? Hier krijg je alles : zon , licht en gezelligjheiid . Dit appartement baadt in een zee van licht . De mooi gekozen materialen en kleuren van de recente keuken geven je zin om te koken . In de heerlijke badkamer ontspan je na een vermoeiende dag . En nadien kan je kiezen of je wenst te ontspannen op het grote terras vooraan , met het prachtig vergezicht of het terras achteraan . Indien gewenst is er ook een staanplaats beschikbaar . Informeer gerust van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u
Standaard - Mechelen
verkocht

Verkocht : Woning te Mechelen (2800)


Een ruime woning met 4 slaapkamers - garage en tuin .

Ben je op zoek naar een ruime , comfortabele gezinswoning ? Deze woning is gelegen in een doodlopende straat te Mechelen Zuid . Ze omvat een ruime woonkamer, 4 slaapkamers , een inpandige garage, een tuin en een geïsoleerde zolder welke je nog naar believen kan inrichten . EPC 286 kwh/m2/jaar code 20130628-0001384972-000000012-3Contacteer ons gerust van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
Standaard - Boortmeerbeek
verkocht

Verkocht : Woning te Boortmeerbeek (3190)


Deze woning is goed gelegen ten opzichte van belangrijke invalswegen . Ze is zeer goed onderhouden en omringd door een mooie tuin . Hierdoor krijg je zelfs het gevoel een idyllisch plekje gevonden te hebben . Op het gelijkvloers heb je alles : een ruime woonkamer met open haard, een prachtige veranda die verwarmd kan worden en voorzien is van airco , een keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en garage. Op de bovenverdieping heb je nog kamers en één ervan zou zelfs kunnen doorgaan voor een studio , - hobbyruimte of ontspanningsruimte . Kortom, echt wel een fijne woning .. Je kan informeren van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
Standaard - Hever
verkocht

Verkocht : Woning te Hever (3191)


Zoek je de rust op, en toch ook het comfort om snel gebruik te kunnen maken van belangrijke invalswegen ? Deze woning, gelegen in het aangename Schiplaken is instapklaar. De straat is rustig en residentieel . In deze woning is de laatste jaren bijzonder hard gewerkt . De foto's vertellen je hier ongetwijfeld meer over . Mocht je in de toekomst wijzigingen willen aanbrengen kan dit zonder problemen via de kruipkelder . Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
«
1
7
8
9
10
11
12
13
14
15
»

Wenst u een schatting of een afspraak?
Contacteer ons:

 

0475 478 477

info@vac-online.be

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod