«
1
6
7
8
9
10
11
12
13
14
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Standaard - Zele
verkocht

Verkocht : Appartement te Zele (9240)


Ben je op zoek naar een leuk appartement op het gelijkvloers? Dan is dit misschien wel wat je zoekt! Een knus en licht appartement mét ingerichte keuken in een klein gebouw. Informeren kan van maandag t.e.m. zaterdag van 8 uur tot 22 uur.

Te koop : Grond te Lembeek (1502)


Bouwen in een rustige omgeving

Deze bouwgrond is superrustig gelegen op een boogscheut van Halle en autosnelweg . Informeer gerust van 8u tot 22u

Prijs op aanvraag

Garage - Oostduinkerke
verkocht

Verkocht : Garage te Oostduinkerke (8670)


Standaard - Mechelen
verkocht

Verkocht : Woning te Mechelen (2800)


Standaard - Mechelen
verkocht

Verkocht : Woning te Mechelen (2800)


Een ruime woning met zuiderlijk geörienteerde tuin .

Een ruime en zeer lichtrijke woning . Er zijn 3 ruime slaapkamers en op elk verdiep is een badkamer met toilet voorzien . De ramen zijn in pvc met dubbele beglazing, de elektriciteit is nieuw sinds 2009 en de centrale verwarming is ook heel recent . Kinderen hebben hier ruimte om te spelen in de tuin . Het epc dateert nog van voor de vernieuwde ramen en centrale verwarming .. Wellicht geeft deze nieuwe situatie een score van +/- 220.kwh/m2. Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
Standaard - Oostduinkerke
verkocht

Verkocht : Appartement te Oostduinkerke (8670)


Licht, zon , ruimte en goed gelegen !

Op zoek naar een fijne thuis of een aangenaam tweede verblijf ? Hier kan beide. Het zeer goed onderhouden appartement kan een fijne thuis worden . Het omvat een mooie woonkamer, goed ingerichte keuken, 3 slaapkamers , badkamer met ligbad en douche, apart toilet en rondom zonneterrassen . Bovendien krijg je hier nog de mogelijkheid om 1 of 2 garages aan te kopen met geautomatiseerde poorten . Een grondplan vind je op onze website www.vac-online.be Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
Standaard - Boortmeerbeek
verkocht

Verkocht : Woning te Boortmeerbeek (3190)


Zijn licht, ruimte en een tuin voor jou en je gezin belangrijk ? Deze nieuwbouwwoning is gebouwd met kwalitatieve materialen ( afgelakte binnendeuren, degelijk ventilatiesysteem (D), sectionaalpoort met afstandsbediening, terras in natuursteen, etc ..). Op het gelijkvloers is een inpandige garage, ruime woonkamer met open keuken , provisiekamer- en of berging, en niet te vergeten een prachtige inkomhal met toilet. Op het verdiep zijn 4 slaapkamers en een ruime badkamer . Ook de zolder kan je in principe nog een functie geven . ( de foto's kunnen beter, maar de woning is in afwerkingsfase.. ) Benieuwd ? Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
Andere - Mechelen
verkocht

Verkocht : Andere te Mechelen (2800)


Een gebouw met mogelijkheden

Ben je op zoek naar een pand om er één of andere zaak in onder te brengen ? Kinderopvang - kapsalon - kantoorruimtes , etc ... Of ben je uit op een investering ? Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u .
«
1
6
7
8
9
10
11
12
13
14
»

in de kijker

Land_Unspecified - Hever
Te koop te Hever
€215 000

Bijzonder goed gelegen bouwgrond voor half open bebouwing. U kan er een woning op bouwen van maar liefst 243m² bewoonbare opperlvakte . Informeren kan van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u op het nummer 0475/478.477


Wenst u een schatting of een afspraak?
Contacteer ons:

 

0475 478 477

info@vac-online.be

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod